Disclaimer

VPNmatch.nl valt onder het beheer van BSdirect. Deze disclaimer is van toepassing op de content en het gebruik van VPNmatch.nl.

Op VPNmatch.nl geven wij consumenten en zakelijke gebruikers de mogelijkheid te vergelijken tussen VPN diesnten. Het aanbod op VPNmatch.nl is enkel een weergave van aanbieders en de functionaliteiten die zij bieden. Wij hebben geen belangen bij de keuze van de VPN dienst. In de meeste gevallen zullen wij een vergoeding krijgen voor het doorverwijzen.

Wij zijn een onafhankelijke partij en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij publiceren op VPNmatch.nl. Aanbieders hebben geen enkele invloed op de getoonde informatie en worden ook niet met voorrang behandeld.

Wij streven ernaar om de informatie op VPNmatch.nl zo accuraat mogelijk te houden. Desondanks, kunnen wij niet altijd garanderen dat de informatie op onze website 100% accuraat is. Prijswijzigingen en continue ontwikkelingen kunnen ervoor zorgen dat informatie verouderd of onjuist is. Ook bij een storing kan informatie niet goed overkomen. Alle acties die worden genomen op basis van deze informatie zijn op eigen risico en verantwoordelijkheid. VPNmatch.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die is ontstaan door het direct of indirect gebruiken van onze website.