Atlas VPN

Atlas VPN is een relatief nieuwe VPN-provider die in 2019 is opgericht en sindsdien aan populariteit heeft gewonnen. Het bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten en biedt een betaalbare VPN-service met veel functies en een eenvoudige interface.

Een van de belangrijkste voordelen van Atlas VPN is de gratis versie van de service, die gebruikers de mogelijkheid biedt om de VPN te proberen voordat ze zich abonneren. De gratis versie van Atlas VPN heeft beperkte functies, maar biedt nog steeds een hoge mate van beveiliging en privacybescherming. De betaalde versie van Atlas VPN biedt echter toegang tot meer functies en servers, evenals onbeperkte bandbreedte en snelheden.

Een ander voordeel van Atlas VPN is de gebruiksvriendelijke interface. De VPN-software is beschikbaar voor Windows, macOS, iOS en Android en heeft een intuïtieve interface die gemakkelijk te navigeren is. Bovendien biedt Atlas VPN een kill switch-functie om te voorkomen dat gegevens worden blootgesteld als de VPN-verbinding wegvalt, en gebruikt het een hoge mate van encryptie om de gegevens van gebruikers te beschermen.

Een ander voordeel van Atlas VPN is de snelheid van de servers. De VPN-provider heeft servers in meer dan 30 landen over de hele wereld en biedt hoge snelheden en betrouwbare prestaties. Bovendien biedt Atlas VPN een ‘No-Log’-beleid en een klantenservice die 24/7 beschikbaar is om gebruikers te helpen met eventuele problemen.

Een van de nadelen van Atlas VPN is echter de beperkte toegang tot streaming services. Hoewel de VPN-provider servers heeft in verschillende landen over de hele wereld, kunnen sommige streaming services, zoals Netflix, nog steeds geblokkeerd zijn. Bovendien biedt Atlas VPN momenteel geen ondersteuning voor routers, wat betekent dat gebruikers de VPN-software op elk apparaat apart moeten installeren.

Al met al is Atlas VPN een goede keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare VPN-service met veel functies en een eenvoudige interface. Hoewel het aanbod van streaming services misschien beperkt is, maakt het ‘No-Log’-beleid en de klantenservice van Atlas VPN het een veilige en betrouwbare keuze voor gebruikers die hun online privacy willen beschermen.

Torrenting
Adblocker
Streamen
Gamen
Crematie
Eenvoudig te gebruiken
Killswitch
Wifi bescherming
Versleuteling
Geen IP log
Open source
4.4/5 - (11 stemmen)
750+ servers in 40+ landen Adblocker Gaming & streaming
4.4
256-bit AES-encryptie Kill switch Onbeperkt aantal apparaten
Niet de goedkoopste
v.a. €1,72 p/m