Ivacy VPN

Ivacy VPN is een VPN-provider die zich richt op het bieden van een veilige en betrouwbare VPN-service aan gebruikers over de hele wereld. De VPN-provider biedt een hoge mate van beveiliging en privacybescherming, evenals toegang tot servers in verschillende landen over de hele wereld.

Een van de voordelen van Ivacy VPN is de hoge mate van beveiliging die het biedt. De VPN-provider maakt gebruik van sterke encryptie van 256-bit en biedt verschillende beveiligingsprotocollen, waaronder OpenVPN, L2TP/IPSec en IKEv2. Bovendien biedt Ivacy VPN een ‘No-Log’-beleid, wat betekent dat het geen gegevens van gebruikers bijhoudt of opslaat.

Een ander voordeel van Ivacy VPN is de toegang tot servers in meer dan 100 landen over de hele wereld. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om geografische beperkingen te omzeilen en toegang te krijgen tot inhoud die anders mogelijk niet beschikbaar is. Ivacy VPN heeft ook servers die geoptimaliseerd zijn voor specifieke taken zoals P2P-bestandsdeling en streaming, waardoor gebruikers snelle en betrouwbare prestaties kunnen verwachten.

Ivacy VPN biedt ook enkele handige functies, zoals split-tunneling, wat betekent dat gebruikers kunnen bepalen welk internetverkeer via de VPN moet worden geleid en welk verkeer rechtstreeks naar het internet moet gaan. Dit kan handig zijn voor gebruikers die bepaalde sites of services zonder VPN willen bezoeken. Ivacy VPN biedt ook klantenondersteuning die 24/7 beschikbaar is, evenals een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Een nadeel van Ivacy VPN is echter dat de snelheden soms wat lager kunnen zijn dan die van sommige andere VPN-providers. Bovendien kan de interface van de VPN-software enigszins verouderd en niet zo intuïtief zijn als die van sommige andere VPN-providers.

Al met al is Ivacy VPN een goede keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een veilige en betrouwbare VPN-service met toegang tot servers in verschillende landen over de hele wereld. Hoewel het niet de snelste VPN op de markt is en de interface wat verouderd kan zijn, biedt het een hoge mate van beveiliging, privacybescherming en handige functies.

Torrenting
Adblocker
Streamen
Gamen
Crematie
Eenvoudig te gebruiken
Killswitch
Wifi bescherming
Versleuteling
Geen IP log
Open source
4.1/5 - (17 stemmen)
3450+ servers in 100+ landen Streaming Torrenting
4.1
256-bit AES-encryptie Kill switch 10 apparaten
Geen ad-blocker Niet de snelste
v.a. $1 p/m