NordVPN

NordVPN is een van de meest bekende en populaire VPN-providers op de markt, met een indrukwekkend scala aan functies en services. De VPN-service is ontwikkeld door Tefincom & Co. S.A., gevestigd in Panama, en staat bekend om zijn hoge beveiligingsniveau, snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

Een van de belangrijkste voordelen van NordVPN is het uitgebreide servernetwerk. Met meer dan 5000 servers in meer dan 60 landen over de hele wereld, is NordVPN in staat om gebruikers toegang te bieden tot inhoud die anders mogelijk niet beschikbaar zou zijn. Bovendien biedt NordVPN gespecialiseerde servers voor specifieke taken, zoals P2P-bestandsdeling, double VPN, Tor over VPN en dedicated IP-adressen.

NordVPN biedt ook een hoge mate van beveiliging en privacybescherming. De VPN-service maakt gebruik van 256-bit AES-encryptie, een kill switch-functie om te voorkomen dat je gegevens worden blootgesteld als de VPN-verbinding wegvalt, en CyberSec om je te beschermen tegen malware en advertenties. NordVPN is ook gevestigd in Panama, wat betekent dat de provider niet onderhevig is aan gegevensbewaarplichten of andere beperkingen opgelegd door overheden of andere instanties.

De NordVPN-apps zijn gemakkelijk te gebruiken en beschikbaar voor een breed scala aan apparaten, waaronder Windows, macOS, iOS, Android en Linux. De apps bieden een intuïtieve interface en geavanceerde instellingen en functies, zoals automatische verbinding, split-tunneling, DNS-lekbescherming en meer.

Hoewel NordVPN over het algemeen zeer goed wordt beoordeeld, zijn er ook enkele nadelen. Sommige gebruikers hebben geklaagd over snelheidsproblemen, met name bij het verbinden met servers op lange afstand. NordVPN is ook duurder dan sommige andere VPN-providers op de markt, hoewel het premiumfuncties en een uitgebreid servernetwerk biedt.

Over het algemeen is NordVPN een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare, veilige en gebruiksvriendelijke VPN-provider met een uitgebreid servernetwerk en geavanceerde beveiligingsfuncties.

Torrenting
Adblocker
Streamen
Gamen
Crematie
Eenvoudig te gebruiken
Killswitch
Wifi bescherming
Versleuteling
Geen IP log
Open source
4.6/5 - (29 stemmen)
5500+ servers in 60+ landen Ad-blocker Gaming & streaming
4.6
256-bit AES-encryptie Kill switch Dubbele VPN
Minder snel bij servers op lange afstand Niet de goedkoopste
v.a. €3,79 p/m